top of page

BEHANDLINGER

Kranio-Sakral terapi

Priser

1 times behandling: 400 kr.

½ times behandling: 250 kr.

Ring og hør mere til mine behandlinger og om jeg tror, at jeg vil kunne hjælpe dig.

Kontakt

Tlf nr. 60 69 69 81
Email: betiinalarsen@gmail.com

Telefontid: hverdage 7:30-8:00 (alternativt send SMS eller email)

Åbningstider: hverdage 9:00-12:00 og 14:00-16:00

Betiina Larsen Fysioterapi

Kranio-Sakral terapi

Efter en behandling med Kranio-Sakral terapi (KST) er mange ofte forundret over, at så lidt kan gøre så meget. Teknikken bag KST består af let berøring med 5 grams tryk forskellige steder fordelt på centralnervesystemet og specielt omkring kranieknoglerne. Berøringen minder om massage, men er så blød, at du uden besvær slipper kontrollen og slapper af. Spændinger i hovedbunden og små ømme punkter, som har siddet og gnavet, vil blive løsnet og du vil opleve at velbehaget breder sig fra hovedet ud til resten kroppen.

Det Kranio-Sakrale system:

Systemet består af knogler, bindevæv, cerebrospinalvæske, muskler og ledbånd. Systemet sørger for de fysiske, kemiske og energetiske omgivelser for centralnervesystemet. Man kan sige, at det Kranio-Sakrale system udgør selve organismens instrumentbræt.

Målet med Kranio-Sakral terapi (KST) er, at få balanceret centralnervesystemet, krops- og kraniemuskulaturen samt bindevævet. Med andre ord at skabe et frit flow i kroppen, så nervesystemet, muskelsystemet, blodkredsløbet, vejrtrækningen, lymfesystemet samt kirtelsystemet kommer i balance.

Fødselsskader, slag mod hovedet, rygsøjlen eller andre dele af kroppen kan bringe Kranio-Sakral-systemet i ubalance. Dette kan give sig udslag i mange forskellige symptomer såsom migræne, hoved- og kæbeproblemer, hyperaktivitet, indlæringsbesvær hos børn, skævhed i bækkenet, problemer med øjne og ører mm. samt alle stressrelaterede symptomer.

Behandling med Kranio-Sakral terapi:

Behandlingen består af massage af hovedbunden, nakken og kæben samt af resten af kroppens muskler og bindevæv, efterhånden som behandlingerne skrider frem. Hovedbunden vil nærmest blive modulleret af fingerspidserne, og det er en utrolig afslappende oplevelse. Sammen med den utrolige afslappende effekt føler mange efter en KST behandling, at de bliver mentalt klare, bedre kan koncentrere sig og bliver mere kreative.

bottom of page