top of page

BEHANDLINGER

Massage

Priser

1 times behandling: 400 kr.

½ times behandling: 250 kr.

Ring og hør mere til mine behandlinger og om jeg tror, at jeg vil kunne hjælpe dig.

Kontakt

Tlf nr. 60 69 69 81
Email: betiinalarsen@gmail.com

Telefontid: hverdage 7:30-8:00 (alternativt send SMS eller email)

Åbningstider: hverdage 9:00-12:00 og 14:00-16:00

Betiina Larsen Fysioterapi

Massage

Massagens oprindelse er lige så gammel som menneskeheden, da berøring er den mest instinktive reaktion på ømhed og smerte. Massage eller vævsbehandling, som det hedder i fysioterapien, er en berørings-terapi, der stimulerer og hjælper til at bevare balance mellem vores fysiske krop og vores psykiske indre.

 

Ved strygninger, tryk og æltning virker massagen både afslappende og energigivende. Massagen kan få dig til at føle dig klar til at deltage i et maratonløb eller omvendt give dig en følelse af både fysisk afslappethed og mental ro. Huden, muskelsystemet, skelettet, blodomløbet og meridianerne bliver påvirket, hvilket fremkalder en følelse af helhed, som frigør vore egne helbredende ressourcer.

Jeg mærker med mine hænder, om der er forandringer i vævet og justerer løbende massagen, så den altid er tilpasset dine aktuelle behov. Som fysioterapeut bruger jeg massagen i behandlingen af en række muskellidelser, både akutte og mere kroniske samt som ren helbredelses terapi, hvor berøringen i sig selv er en gave.

 

Er dine muskler stramme og spændte, risikerer du, at bevægeligheden også bliver indskrænket, og at dine sener og ledbånd bliver ømme og overbelastede. Muskler og sener, der er overspændte, er samtidig meget mere udsatte for at blive revet over, hvis de udsættes for overbelastning.

Massagebehandling:

Behandlingen afhænger af dit problem og dine ønsker. Behandlingen af kronisk stive og spændte muskler er ikke altid behagelig, men jeg tager ikke hårdere fat, end du kan holde til. Af jo ældre dato dit problem er, jo flere behandlinger har du muligvis behov for. De overfladiske muskler skal afspændes helt, før der kan løsnes op for de spændinger, der sandsynligvis ligger i de dybereliggende muskler, og du kan få din krop i balance og harmoni.

Når du kommer til behandling, er det altid godt ikke at have spist et par timer inden, holde dig fra alkohol og have drukket en del vand inden behandlingen. Massagen sætter gang i en udrensning af hele din krop, og disse affaldsstoffer har brug for vandet, for at komme ud af systemet. Samtidig er en meget normalt reaktion efter massage træthed. Kroppen har brug for afslapning for at behandlingen har størst mulig effekt.

Massage er en gave til din krop, som skaber balance mellem dit ydre, din fysiske krop, og dit psykiske indre. Massagen er uovertruffen, når du har behov for at slappe af, eller skal have samling på dine sanser og tanker. Samtidig bliver du hurtigt mere bevidst om din krop og dens reaktioner på alt, hvad der sker i din dagligdag.

bottom of page