top of page

FOREDRAG

Yogaens 8 grene

Ved spørgsmål eller ønske om booking

af mine foredrag er du altid velkommen til at kontakte mig via email eller ringe til mig for at høre nærmere.

Kontakt

Tlf nr. 60 69 69 81
Email: betiinalarsen@gmail.com

Telefontid: hverdage 7:30-8:00 (alternativt send SMS eller email)

Åbningstider: hverdage 9:00-12:00 og 14:00-16:00

Betiina Larsen Fysioterapi

Få indsigt i Yogaens 8 grene

Yoga er for mig en forening af krop, sind og sjæl. Gennem dette foredrag vil jeg fortælle dig hvordan jeg mærker denne forening på min egen krop, i sindet og dybt ind i sjælen og hvordan det er tæt knyttet yogaens 8 fantastiske grene.

Yoga er på ingen måde religion, dette ville kræve ubeskrivelig mange guder. Yoga er for mig en livsfilosofi og en måde at forholde mig til omverden på. Yoga betyder nemlig at ”forene” og når du anskuer og er bevidst om de 8 grene i yogaen, så vil du mærke hvordan de altid relaterer til netop krop, sind og sjæl. Målet med yoga er at stilne sindet – ikke at kunne få begge ben om bag nakken.

De 8 grene i yoga er en kortlægning af de 8 discipliner, der skal mestres for at stilne sindet og komme til stadiet af uendelig lyksalighed, som er den 8. gren. De første 4 grene betegnes som de ydre grene, og de sidste 4 som de indre grene, hvor den 5. gren fungerer som en bro mellem de ydre og indre.

 

Du kan og arbejder på alle niveauer samtidig og udviklingen i grenene vil ske samtidig efterhånden som din krop bliver stærkere, renere og mere afslappet. Du lærer at kunne kontrollere dit åndedræt og sindet får øjeblikke med klarhed og ro, som der bliver oftere og oftere, som du bliver mere bevidst både fysisk, mentalt og spirituelt.

Jeg vil glæde mig til at indvie dig i disse 8 grene på en simpel og letforståelig måde, så du forhåbentlig går hjem med en følelse af, at komme i gang med at dyrke yoga, hvis du ikke allerede gør det eller følelsen af, at hele yoga´ens væsen er helt fantastisk og eventyrligt dybt på mange forskellige planer i dit liv.

 

Dette foredrag tager 1,5 time.

bottom of page