top of page

WORKSHOPS

Chakra Workshop

Ved spørgsmål eller ønske om booking

af mine workshops er du altid velkommen til at kontakte mig via

email eller ringe til mig for at høre nærmere.

Kontakt

Tlf nr. 60 69 69 81
Email: betiinalarsen@gmail.com

Telefontid: hverdage 7:30-8:00 (alternativt send SMS eller email)

Åbningstider: hverdage 9:00-12:00 og 14:00-16:00

Betiina Larsen Fysioterapi

Chakra workshop

Din krops chakraer er dit indre anatomiske kompas, som dine knogler og muskler er for din fysiske krop. Når dine chakraer er i komplet balance og roterer i den overordnede rytme som passer til dig, så er der harmoni mellem din krop, sindet og sjælen.

 

Chakra er en betegnelse for syv centre langs kroppens midterlinje: Du har syv hoved energi chakraer og mindst 350 sekundære små chakraer rundt omkring i kroppen. Ordet Chakra er sanskrit og betyder energihjul og er som elektromagnetiske energimønstre, der består af lys, lyd, en bestemt farve og de rummer hver især forskellige egenskaber. Normalt kan de ikke ses med dit blotte øje, men de beskrives af dem, der kan se dem, som hvirvler eller spiraler udgående fra chakra-områdets centrum.

 

Hvert enkelt chakra står i energimæssig forbindelse med meridianer og kroppens organer. Hvert enkelt chakra står samtidig også i forbindelse med de større endokrine kirtler, som udskiller vores livs hormoner. Disse kirtler er med til at opretholde hømostasen i kroppens kemi og det autonome nervesystem. Hvis chakraerne frekvensmæssigt kommer indbyrdes ud af balance, hæmmer det livsenergien.

 

En måde at genoprette balancen på, er at tilpasse de enkelte chakraer til en overordnet rytme som koordinerer chakraernes rotation, så de harmoniseres og fordeler livsenergi til det endokrine system samt til kroppens øvrige processer. Når dine chakraer er i balance og roterer i den overordnede rytme, der passer til dig, så ligner de hjul af levende ild. Chakraerne er forbindelsesleddet mellem krop, sind og sjæl.

På denne workshop vil jeg guide dig igennem yoga øvelser, der er relateret til det enkelte chakra. Disse yoga øvelser vil oprette eventuelle ubalancer i det enkelte chakra og derved påvirke hele chakra systemer på en fantastisk effektiv måde. Du vil herved skabe perfekt harmoni mellem krop, sind og sjæl.

 

Workshoppen afsluttes med en meditation, hvor du vil blive guidet gennem hvert enkelt chakra, dets farve og egenskaber.

Gennem denne dybde gennemgang af chakraerne vil du få kendskab til disse fantastiske energihjuls unikke finurligheder og lærer både din fysiske krop og din indre krops energisystemer at kende på en måske helt ny måde. Dette vil forhåbentlig give dig en dyb og kærlig respekt for dig og din krop ved at mærke, hvordan du kan opnå balance og harmoni ved skabe bro mellem krop, sind og sjæl.

 

Jeg vil glæde mig til at møde dig og indvie dig i dette fantastiske univers af yogaøvelser, chakraer og alle regnbues farve.

Workshoppens varighed er 2,5 time.

bottom of page