top of page

WORKSHOPS

De fem tibetanere workshop

Ved spørgsmål eller ønske om booking

af mine workshops er du altid velkommen til at kontakte mig via

email eller ringe til mig for at høre nærmere.

Kontakt

Tlf nr. 60 69 69 81
Email: betiinalarsen@gmail.com

Telefontid: hverdage 7:30-8:00 (alternativt send SMS eller email)

Åbningstider: hverdage 9:00-12:00 og 14:00-16:00

Betiina Larsen Fysioterapi

Workshop med De 5 tibetanere

Disse fem fantastiske og helt unikke øvelser er blevet mit hjertebarn.  Mit ønske er ganske enkelt, at lære hele verden at lave og give motivation at fortsætte et helt liv med at udføre disse fem simple øvelser.

Du vil hurtigt mærke en ændring på din fysiske krop og i dit indre, da øvelserne skaber bro mellem din krop, dit sind og din sjæl. Det lyder måske mystisk, at 5 enkle yogaøvelser, udtænkt af tibetanske munke, kan holde dig ung, rask og give masser af energi.

 

Øvelserne er så enkle, at de fleste mennesker - uanset alder og fysisk form – kan lære at udføre dem og derved opnå en positiv virkning på helbredet. De kræver ikke megen plads eller særligt udstyr og det behøver ikke at tage mere end et kvarter om dagen at udføre alle øvelserne. De passer med andre ord perfekt til manges fortravlede livsstil – de fem tibetanere – eller ”riter”, som de også kaldes.

På denne workshop skal du selv være meget aktiv med at lære at lave de fem Tibetanere, mens jeg indimellem øvelserne vil give dig nøglen til, hvorfor jeg mener, at disse fem tibetanske øvelser bliver kaldt ”kilden til evig ungdom”.

 

Nøglen som ligger i balancen mellem og i dine chakraer, dine meridianbaner og din livs energi ”Prana”, som strømmer rundt indeni meridianbanerne. Harmonien mellem yin og yang i hele dig og hvordan disse energisystemer arbejder hver for sig og samtidig sammen i en komplet sammenhøring af udveksling af energier mellem hinanden. Når disse energisystemer er i harmoni indeni dig, så har du et generelt fantastisk velvære og en fysisk krop der sprudler af vitalitet og liv.

Jeg starter med at fortælle den dejlige historie bag øvelserne og hvordan de er kommet til Vesten, hvorfor disse øvelser er så fantastiske både fysisk, psykisk og mentalt. Over hele verden vinder de tibetanske øvelser frem og de er imponerende. Jeg er helt sikkert selv blevet afhængig af disse fem energigivende yogaøvelser, der siges at være kilden til evig ungdom.

 

Jeg mener ikke blot, at de fem tibetanere er fysiske øvelser. Jeg tror, at de i sin tid blev skabt for at hjælpe mennesker med at skabe balance mellem krop, sind og sjæl og det vil du mærke, når du kommer i gang med øvelserne og har brugt dem et stykke tid. Du får en dyb følelse af velvære i hele kroppen efter at have lavet øvelserne og du savne vil dem, hvis du en dag kommer til at springe over.     

Workshoppen afslutter jeg med en meditation, hvor jeg vil guide dig gennem alle chakraerne og disses farver og egenskaber, som er fuldstændig relateret til De 5 Tibetanere.

Jeg vil glæde mig til at indvie dig i disse øvelsers fantastiske univers.

Workshoppens varighed er 2,5 time.

bottom of page