top of page

FOREDRAG

Få ny energi i hverdagen

Ved spørgsmål eller ønske om booking

af mine foredrag er du altid velkommen til at kontakte mig via email eller ringe til mig for at høre nærmere.

Kontakt

Tlf nr. 60 69 69 81
Email: betiinalarsen@gmail.com

Telefontid: hverdage 7:30-8:00 (alternativt send SMS eller email)

Åbningstider: hverdage 9:00-12:00 og 14:00-16:00

Betiina Larsen Fysioterapi

Få ny energi i hverdagen

Rigtig mange lever i en super travl hverdag, hvor det ofte går ekstrem stærkt og det er alt for let at komme til at glemme vigtigheden af sig selv. Du glemmer at lade dig selv op med energi i løbet af dagen. Din krop bliver en maskine, som blot forventes at kunne følge med, men det kan den sjældent langt ud i fremtiden, hvis du ikke passer på den, lærer at mærke den og lytte dens signaler og handle på disse.

At bevare din energi indeni dig hele dagen kræver faktisk meget mindre end du måske umiddelbart tænker. Det gælder om at blive opmærksom på også gribe de pauseknapper, som der bliver skabt i løbet af din dag.

Jeg vil gennem dette foredrag danne bro mellem din fysiske og anatomiske krop og dine indre og spirituelle energiprocesser.

Vi starter med at gå på opdagelse i din krops anatomiske atlas, hvor du vil lære din rette holdning i både den siddende og stående stilling og vigtigheden af din gode og korrekte holdning. Hvordan dine muskler arbejder sammen hele vejen op gennem kroppen. Jeg vil fortælle om den unikke nøgle du har i dit åndedræt og hvordan du altid kan bruge det bevist i dagligdagen. Din krops anatomiske atlas fungerer kun optimalt, hvis dine indre energi processer er i balance og harmoni.

 

Her vil jeg kortlægge dine meridianbaner og den energi der flyder rundt indeni disse baner og hvad denne energi er dannet af. Du vil hører om dine chakraer, dit kranio-sakrale system og hvordan alt er delt ind i Yin og Yang. Din fysiske krop og dit spirituelle indre – yin og yang.

Du vil selv blive aktiv gennem hele foredraget, da du selvfølgelig udover indsigten i hvordan du er bygget op indvendigt, skal have nogle konkrete og let tilgængelige værktøjer med dig hjem. Øvelserne tager kort tid at lave, som du kan lave næsten hvor som helst og som ikke kræver noget specielt udstyr.

Når du bliver bevist om dine pauseknapper, så kan du lave nogle af disse super simple øvelser. Disse øvelser kan give dig, din krop, din sjæl og dit mentale et energi boost i løbet af dagen. Udover at skabe balance indeni i dig, så styrker du samtidig din vitalitet og styrke.

 

Din krop – både den fysiske og energi systemerne indeni dig bliver bedre og hurtigere til at regenere. Du vil derved mærke hvordan du få mere energi og overskud i hverdagen.

Dette foredrag tager ca. 1,5 time.

bottom of page