top of page

DE 5 TIBETANERE

Betiina Larsen De 5 Tibetanere DVD

Hvis du er interesseret i bestilling af en dvd kan du bestille den direkte på www.denintelligentekrop.dk

Du er også meget velkommen til at kontakte mig med spørgsmål omkring De 5 tibetanere og selve dvd´en.

Kontakt

Tlf nr. 60 69 69 81
Email: betiinalarsen@gmail.com

Telefontid: hverdage 7:30-8:00 (alternativt send SMS eller email)

Åbningstider: hverdage 9:00-12:00 og 14:00-16:00

De 5 tibetanere

​Jeg er helt sikkert selv blevet afhængig af disse fem energi givende øvelser, der siges at være kilden til evig ungdom.

Da jeg gerne vil give alle muligheden for at lære disse fantastiske øvelser at kende, og mærke samme gavnlige effekt på kroppen, som jeg har mærket, har jeg lavet en dvd med øvelserne.

På dvd´en kan du se øvelserne, og jeg har samtidig lavet en modificeret øvelse, hvis du skulle have svært ved at udføre den oprindelige tibetanske øvelse.

Historien om de fem tibetanere.

Øvelserne blev udtænkt for omkring 2000 år siden af tibetanske munke, som var på jagt efter kilden til evig ungdom.
 

Kroppens chakraer, som er elektromagnetiske energimønstre, der består af lys, lyd og farvefrekvenser, der normalt ikke kan ses af det menneskelige øje. De beskrives af dem, der alligevel kan se dem, som hvirvler eller spiraler udgående fra chakra-områdets centrum

 

Chakraerne er placeret i nærheden af kroppens midtlinje, i energimæssig forbindelse med meridianer og kroppens organer. Hvis chakraerne frekvensmæssigt kommer indbyrdes ud af balance, hæmmer det livsenergien og en måde at genoprette balancen på, er at tilpasse de enkelte chakraer til en overordnet rytme. Det er netop denne overordnede rytme de fem tibetanske øvelser fremmer.

 

Jeg mener ikke blot at, de fem tibetanerne er fysiske øvelser. Jeg er sikker på, at de i sin tid blev skabt for at hjælpe mennesker med at skabe balance mellem krop, sind og sjæl og det vil du mærke, når du kommer i gang med øvelserne og har brugt dem et stykke tid. Du får en dyb følelse af velvære i hele kroppen efter at have lavet øvelserne og vil savne dem, hvis du en dag kommer til at springe over, hvilket sker sjældnere jo længere tid, du har lavet dem. De er med til fremme en sund vane, som alle vil have gavn af.

Alle kan lære at udføre øvelserne.

 

Det lyder måske mystisk, at 5 enkle yogaøvelser, udtænkt af tibetanske munke, kan holde dig ung, rask og give masser af energi. De kræver ikke meget plads eller særligt udstyr og det behøver ikke at tage mere end et kvarter om dagen at udføre øvelserne. De passer med andre ord perfekt til vores fortravlede livsstil – de fem tibetanere – eller ”riter”, som de også kaldes.

Hvor mange gange af hver øvelse og hvordan?

 

Lav de fem tibetanere en gang om dagen – fx om morgenen, når du står op, eller om aftenen, inden du går i seng.


De gamle forskrifter siger, at de fem øvelser hver skal laves 21 gange hver dag. Det er bedre at lave dem fx 3 gange dagligt end slet ingen, hvis du en dag har lyst til at springe over eller ikke føler, at du har tid til at lave alle øvelser.

 

Det tager under 5 minutter at udføre 3 gentagelser af de 5 tibetanere. I begyndelsen skal du ikke regne med, at du kan lave 21 gentagelser af hver øvelse og burde heller ikke gøre det. Start med at lave 3 gentagelser af hver øvelse og trap så langsomt op med 2 hver uge, så du når op til 21 gentagelser i løbet af et par måneder.

 

Find dit eget tempo til hver af øvelserne – det handler ikke om at kunne gøre dem hurtigt; men om at føle dig godt tilpas med øvelserne. Vil du opnå den fulde effekt både fysisk, mentalt, energimæssigt og finde frem til følelsen af komplet indre velvære og harmoni, så skal du lave disse fantastiske øvelser hver eneste dag.

bottom of page