top of page

YOGA

Yoga

Du er velkommen på alle mine hold, hvor du til hver en tid kan komme og få en prøvetime, for at se og mærke om min måde at formidle yogaens univers på er noget du kan få gavn af.

Jeg har en mange hold forskellige steder, så ring eller skriv, hvis du vil høre mere om hvor og hvornår jeg underviser. 

Kontakt

Tlf nr. 60 69 69 81
Email: betiinalarsen@gmail.com

Telefontid: hverdage 7:30-8:00 (alternativt send SMS eller email)

Åbningstider: hverdage 9:00-12:00 og 14:00-16:00

Min måde at undervise i yoga er selvfølgelig præget af min fysioterapeutiske baggrund sammen med min viden fra akupunkturen og yogaens måde at betragte krop, sind og sjæl på.

 

Derfor tænker jeg i min undervisning meget i din krops holdning, dit åndedræt og din fysiske krop sammen med alle dine indre energi systemer som chakraer, meridianbaner, livsenergien Prana, dit Kranio-Sakrale system samt yin og yang.

 

Du vil igennem en yoga session komme hele vejen rundt om kroppen og ind i hver eneste lille afkrog af dit indre og derved skabe bro mellem krop, sind og sjæl.

Det er umuligt at skille din fysiske krop, skellettet med muskler, sener, ledbånd, nervebaner, indre organer og dit bindevæv, fra dit indre energisystem med chakraer, meridianbaner hvor din Prana energi strømmer, din aura, dit Kranio-Sakrale system og yin/ yang balancen indeni dig.

 

For dig og dit velvære og din livskvalitet er det alt afgørende at alle disse processer er i harmoni og balance. Intet er mere vigtigt end andet indeni dig.


Det er det som yogaen kan og gør, den skaber balance og harmoni i hele dig uanset på hvilket niveau du laver yoga. For mange er yogaen i starten meget fysisk men med tiden, er det uundgåeligt at yogaen sniger sig helt ind i dig og fylder dig op med noget andet.

 

Den ro og indre harmoni du skaber i din krop gennem yoga gør, at du bliver afhængig af disse finurlige øvelser sammen med det fokus du hele tiden har på dit åndedræt og den velvære du har i både din fysiske krop og indeni dig efter en yoga session.
 

Namasté Betiina.  

bottom of page