top of page

BEHANDLINGER

Akupunktur

Priser

1 times behandling: 400 kr.

½ times behandling: 250 kr.

Ring og hør mere til mine behandlinger og om jeg tror, at jeg vil kunne hjælpe dig.

Kontakt

Tlf nr. 60 69 69 81
Email: betiinalarsen@gmail.com

Telefontid: hverdage 7:30-8:00 (alternativt send SMS eller email)

Åbningstider: hverdage 9:00-12:00 og 14:00-16:00

Betiina Larsen Fysioterapi

Akupunktur

Akupunktur er sandsynligvis den bedst kendte alternative behandlingsform. I Kina har man anvendt den i flere tusinde år, og den er i stigende grad blevet populær i Vesten.

 

Akupunktur er en del af det traditionelle kinesiske sundhedssystem og et middel til regulering af ”livskraften”, der gennemstrømmer kroppen. Akupunkturen bygger på en holistisk filosofi, hvilket vil sige, at alt skal ses som en del af en helhed. Dette princip gælder også for vores krop, og det betyder, at en enkelt del af kroppen ikke kan forstås, hvis man ikke ser den i sammenhæng med resten af kroppen.

Akupunktur behandler således som et hele på alle niveauer. Fysisk, mentalt og åndeligt og som akupunktør søger jeg bag symptomerne og prøver at nå årsagen til lidelsen. Smerter og andre symptomer er kroppens måde at signalere, at den befinder sig i en stress-situation, og hvis jeg udelukkende behandler symptomet, når jeg aldrig ned til den underliggende årsag. Du sender din bil på værksted, når du hører en underlig lyd, men du søger desværre sjældent selv behandling før du bryder sammen, fysisk eller psykisk.

 

Gennem traditionel kinesisk akupunktur spørges til symptomer, kropsfunktioner, livsstil, personlig historie og sygdomshistorie. Desuden observerer jeg ansigtsfarve, stemmeføring, kropslugt og følelser for at spore ubalancerne i hele kroppen indvendigt som udvendigt.

Anvendelse:

 

Akupunktur bruges til både akutte og kroniske sygdomstilstande samt til smertelindring og forebyggende behandling. WHO, verdenssundhedsorganisationen, har udarbejdet en liste over lidelser, hvor akupunktur ofte bliver brugt og er meget effektiv. Herpå står blandt andet lidelser som smerter, gigtsygdomme i led og muskler, hovedpine/migræne, rygsmerter, frossen skulder, tennisalbue, menstruationssmerter, diarré, forstoppelse og bihulebetændelse mm.

Effekt af akupunktur behandling:

 

Den kropslige reaktion på akupunkturbehandling kan variere fra ekstrem afslappelse til kløe, summen eller prikken forskellige steder i kroppen. Specielt efter de første behandlinger er det almindeligt at opleve stor træthed, men reaktionen kan også være en oplevelse af forøget energi og velvære.
 

Med akupunktur er det naturen selv, der helbreder. Nålene er blot med til at opløse blokeringer og stimulere den energi, som flyder igennem os. Dermed er der banet vej for, at din egen energi gennem akupunkturbehandlingen kan helbrede sig selv og hele dig.

bottom of page